недеља, 14. септембар 2008.

Ekatarina Velika - Uzivo na Radio BG 91


Koncert uzivo u Radio Beograd, zajedno sa brojnim Milanovim intervjuima izmedju pesama. Snimljen je 1991. a pratece vokale peva Tanja Jovicevic.

Zaista steta sto je snimak tako los, posto je bend izgleda bio sjajno raspolozen. Cak i Milan u intervjuima izmedju pesama kaze da su super odsvirali pesme.

Snimak je neko prebacio sa stare trake, snimljen je sa radio stanice, a kompresovan (nazalost!) u 96kbps. Medjutim svim ljubiteljima EKVa bih preporucio da poslusaju ovu sjajnu svirku.


Trajanje 30:42

1. Oči boje meda
2. Tattoo
3. Kao da je bilo nekad
4. Voda
5. Par godina za nas
6. Siguran
7. Dum dum

http://rapidshare.com/files/145252554/EKV_-_Uzivo_na_radio_BG91.zip

3 коментара:

Manzze је рекао...

Ne radi se o snimku sa Radio Beograda,vec je tadasnji RTS snimio televizijsku emisuju o Milanu Mladenovicu tj. emisiju o njegovim poceycima ( od Limunovog drveta,Sarlo Akrobate,preko Katarine II pa do Ekatarine Velike )..On tu izmedju ostalog prica o tom putu,raznim razilazenjima,neslaganjima,o shvatanju muzike uopste...
Emisija je snimljena '92god.
Vredi je pogledati jer izuzetno prikazuje pojavu New Wawea na ovim prostorima...
Ako nekog pak zanima taj video,kontaktirajte me !

Анониман је рекао...

Emisija se zove "TV Poster"

moze se videti ovde :
http://swtim.org/forum1/index.php?topic=22785.0

TV Poster: Milan Mladenovic - EKV (1992, VHSRip)

Анониман је рекао...

jesu su to pjesme sa turneje '91 kad su izasle 4 kasete bootlega. mislim da je kragujevac bio snimka '93 a bg i sarajevo '91 i kulusic '86 sa dodatnim stvarima. meni se cini da je ovo mix svirke iz sarajeva i kragujevca (jer u bg je bio i nesha sa saxu) uz milanove komentare iz TV postera? zna li iko o unplugged verziji nesto vise kao npr datum jer ja imam snimku iz pristine '94 (milan i magi samo)? hvala!
sensimiliax psyche